pigmi white banner

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/9/2023

    ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-2024
     Αγαπητόι φίλοι του στίβου
     Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα στίβου του «ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ACADEMY».
    Δεν έχουν γίνει αλλαγές στα προγράμματα όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας και είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα www.pigmi.gr .
    Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπόνησης. Προσοχή τα Σάββατα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν 30/9/2023
   Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής . Για το λόγο αυτό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής που υπάρχει επάνω αριστερά .
Προσοχή η φόρμα εγγραφής πρέπει να συμπληρώνεται και από τους νέους και τους παλαιούς αθλητές-τριες .
Επίσης , για όσους δεν είναι εφικτό να κάνουν την εγγραφή τους με ηλεκτρονική αίτηση , καθημερινά στο στάδιο Αμπελοκήπων , θα βρίσκεται η υπεύθυνη ακαδημιών του συλλόγου μας , κυρία ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (τηλ. 6986655687), στην κεντρική είσοδο και ώρες 5:30 μ.μ. – 8.00μ.μ. από 5/9/2023 για να πραγματοποιεί τις εγγραφές με φυσική παρουσία καθώς και να παρέχει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την λειτουργία των τμημάτων και τα νέα προγράμματα .
Και φέτος η καταβολή της συνδρομής θα γίνεται μηνιαίως και θα προπληρώνεται τις πρώτες ήμερες του μήνα.
Η επιλογή των τμημάτων θα είναι μία και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης του αθλητή/τριας σε άλλο τμήμα λόγω του περιορισμού των ατόμων σε κάθε τμήμα.
Τα τμήματα μας ξεκινούν από την ηλικία των νηπίων γεννημένα το 2019 και μέχρι την ηλικία των μαθητών-τριών λυκείου .
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει το ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ & ΤΕΦΑΑ. Μπορούν οι μαθητές που ενδιαφέρονται εντελώς δωρεάν να κλείσουν ραντεβού και να πραγματοποιήσουν τα τεστ στα αγωνίσματα που θα εξεταστούν.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
6986655687-2310756417 ΚΥΡΊΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
εναλακτικά 6947856798 ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ 2023

Αγαπητοί φίλοι.
  Με μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογό μας ολοκληρώθηκαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών για το έτος 2023.
   Η ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και επιδόσεις, συγκεντρώνοντας 621 βαθμούς στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα όλων των κατηγόριων που αποτελεί για εμάς νέο βαθμολογικό ρεκόρ χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια των προπονητών και αθλητών μας .
   Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν πέρυσι το 2022 όπου συγκεντρώσαμε 509 βαθμούς.
   Για ακόμα μία χρονιά συγχαίρουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας που με την αγωνιστική τους παρουσία μας κατατάξανε για ακόμα μια χρονιά στους καλύτερους συλλόγους πανελλαδικά .
   Με αισιοδοξία συνεχίζουμε στα Πανελλήνια πρωταθλήματα για ανάλογη επιτυχία .
           ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2023
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 621
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 55
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 149
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20 ΑΝΔΡΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 48
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20 ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 53
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 ΑΝΔΡΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 59
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 104
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 ΑΝΔΡΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 32
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 76
• ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ14 ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘΜΩΝ 45

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 80 Μ 100 Μ 150 Μ 200 Μ 400 Μ 300 Μ ΕΜΠ  400 Μ ΕΜΠ 80 Μ ΕΜΠ 100 Μ ΕΜΠ ΣΚΥΤΑΛΕΣ 800 Μ 5000 Μ 2000 Μ ΕΜΠ  3000 Μ ΕΜΠ   ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΜΗΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΔΙΣΚΟΣ ΣΦΑΙΡΑ ΣΦΥΡΑ ΔΕΚΑΘΛΟ ΕΠΤΑΘΛΟ ΤΡΙΑΘΛΑ Κ14 ΣΥΝΟΛΟ
ΒΑΘΜΟΙ 60 48 20 52 28 116 1 9 17 68 45 22 34 17 39 45 621

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ!
Αγαπητοί γονείς,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογός μας ΑΠΣ Πυγμή Εύοσμου για ακόμα μία χρονιά θα πραγματοποιήσει camp στίβου τις ημερομηνίες 18 με 24 Αυγούστου, στο πλαίσιο της εισαγωγικής αθλητικής προετοιμασίας και ανάπτυξης των φυσικών ικανοτήτων (ταχύτητας, δύναμης, ευλυγισίας, αντοχής κ.α) την καλοκαιρινή περίοδο πριν την έναρξη της νέας σχολικής και αθλητικής χρονιάς (Σεπτέμβριος 2023). Λαμβάνουμε μέρος με τους αθλητές μας στην κορυφαία κατασκήνωση HAPPYDAYS συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Δωρεάν Κατασκήνωση για παιδιά ηλικίας από 6 εώς και 16 χρονών (2007-2017). Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές του συλλόγου μας, ώστε να μάθουν τα μυστικά των αγωνισμάτων του στίβου βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους στα επιμέρους αγωνίσματα.
Στόχοι της συμμετοχής στην κατασκήνωση HAPPYDAYS εκτός από την αθλητική προετοιμασία των αθλητών είναι η διασκέδαση, η ξεγνοιασιά, η χαρά, η ατομική φροντίδα, η υπευθυνότητα, η κοινωνικοποίηση, η ομαδική συνεργασία και φυσικά οι ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για την πλειονότητα των κατασκηνωτών μέσω του προγράμματος ΟΑΕΔ και των ασφαλιστικών ταμείων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.
Δηλώσεις Συμμετοχής, εκδήλωση ενδιαφέροντος ή ερωτήσεις στην παρακάτω φόρμα.
Πληροφορίες σχετικά με την κατασκήνωση στο προπονητή του συλλόγου Ρούντα Παναγιώτη τηλ: 6947856798
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΩΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023
https://forms.gle/yDx1qpjemxnH28kn7

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

***(Σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, ενδέχεται να αλλάξουν)

ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

«Δικαιούχοι» του Προγράμματος είναι οι γονείς ή ασκούντες την επιμέλεια (ανάδοχοι, κηδεμόνεςκ.ο.κ.) ωφελουμένων τέκνων, οι οποίοι έχουν πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ φορολογικού έτους 2021, μέχρι28.000€ κατ’ανώτατο όριο και παράλληλα:

α. το έτος 2020πραγματοποίησαν ως εργαζόμενοι/εςμε σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικούδικαίου τουλάχιστον πενήντα (50) ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ-ΕΤΑΜ), με εισφορές πλήρεις ή μειωμένες.

β. είναι άνεργοι/ες εγγεγραμμένοι/εςστο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ με συνεχόμενο χρονικόδιάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.

«Ωφελούμενοι» του Προγράμματος είναι τα ανήλικα παιδιά των δικαιούχων που γεννήθηκαν από01.01.2007 έως 14.06.2017.

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΔΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Τα ασφαλιστικά ταμεία που παρέχουν δωρεάν κατασκήνωση είναι τα παρακάτω:

ΑΔΜΗΕ – ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ
Ε.Υ.Α.Θ.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
ΕΟΠΥΥ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)

ΕΟΤ
ΕΤΕΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ (Μικρή Συμμετοχή Γονέα)
ΟΑΕΔ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
ΟΑΣΘ
ΟΛΘ

ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΚΑ:

ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
ΟΑΕΕ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
ΟΓΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
ΤΑΝΠΥ (ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ)
ΤΑΠΕΜ (ΤΑΜΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΩΝ)

ΤΑΠΟΤΕ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΛΤΑ)
ΤΑΣ (ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ)
ΤΑΞΥ (ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ
ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΤΣΑΥ (ΓΙΑΤΡΟΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ)

ΤΣΜΕΔΕ (ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ)
ΤΥΔΚΥ (ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ)
ΙΚΑ (ΜΟΝΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)

ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/2/2023

                                               ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
       Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2023 στην διάρκεια της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή Βασιλόπιτάς του συλλόγου μας στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων .
     Η εκδήλωση θα διαρκέσει 30 λεπτά και σε όλους τους αθλητές θα δοθούν πιτάκια με τέσσερα τυχερά φλουριά . Επισης οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά .
       ΠΡΟΣΟΧΗ :οι αθλητες και αθλήτριες του τμήματος επι κοντώ θα κόψοθν την Βασιλόπιτα την Πέμπτη 02 φεβρουαρίου 2023 στο τέλος της προπόνησης .
Με εκτιμηση το ΔΣ του συλλόγου.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΦΟΡΟ

   Με μεγάλη μας χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στην οικογένεια της πυγμής τον κύριο Τρανό Πάρη , ως νέο έφορο του τμήματος επί κοντώ.

   Ο κύριος Τρανός, γέννημα θρέμμα Ευοσμιώτης υπήρξε πρωταθλητής στο άθλημα της Πάλης και σήμερα είναι ένας πολύ σπουδαίος Ιατρός οφθαλμίατρος με σπουδές στο ιατρικό τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και στο Λονδίνο   .

   Είναι ειδικός στη Χειρουργική Αμφιβληστροειδή - Ωχράς κηλίδας & Ενδοφθάλμιων Φλεγμονών και εξακολουθεί να διατηρεί την αθλητική του ιδιότητα

     Οι ανιδιοτελείς προθέσεις του κυρίου Τρανού που πηγάζουν από την αγάπη του για τον αθλητισμό , η κοινωνικότητα και η σοβαρότητα που τον διακρίνει, είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του συλλόγου μας να αναπτύξει το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ στην δυτική Θεσσαλονίκη.

       Κύριε έφορε σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και εποικοδομητική συνεργασία με τον Τεχνικό διευθυντή του συλλόγου μας κύριο Χήτα Κωνσταντίνο τον Προπονητή κύριο Μαρτινίδη Πέτρο και τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος επί κοντώ.

τρανος παρησ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ 2023

       Αγαπητοί φίλοι έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή αθλήτριας στο σύλλογο μας .

   Καλωσορίζουμε την ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (2003) πρωταθλήτρια των 400 μ με εμπόδια στην οικογένεια μας και ευχαριστούμε θερμά τον προηγούμενο Σύλλογο της «Γ.Α. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΖΕΥΣ» για την παραχώρηση.

   Η Βασιλική σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και γυμνάζεται από πέρυσι με τον ομοσπονδιακό προπονητή κύριο ΧΗΤΑ Κώστα .Το 2022 ήταν πρώτη στα 400 μ εμποδια νεανίδων, τρίτη στην κατηγορία των γυναικών και συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κ20 στην Κολομβία όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά καταλαμβάνοντας την 19η θέση .

   Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητική και κοινωνική παιδεία .ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 05-12-2022

    Χθές ανακοινώθηκε από το ΣΕΓΑΣ η πανελληνιά κατάταξη (αξιολόγηση) των συλλόγων.
    Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι η ΠΥΓΜΗ έφτασε στην 13 θέση ανάμεσα σε 342 σωματεία .
    Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές και τους αθλητές-τριες μας που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ΠΥΓΜΗΣ το 2022 και καταφέραμε ο σύλλογος μας να ανέβει στην 13η θέση για το 2022 από την 22η θέση που είχε βρεθεί πέρυσι .
    Αξιοσημείωτο είναι ότι για ακόμα μια χρόνια πήγαμε ακόμα πιο ψηλά και πλέον είμαστε στην 3η θέση των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και πρώτος σύλλογος στην δυτική Θεσσαλονικη αφήνοντας πίσω στην κατάταξη συλλόγους με «βαρύ» όνομα και μεγάλη ιστορία στον στίβο .
    Με κύρια δύναμη πυρός τις κατηγορίες νέων Κ23 ,Εφήβων Νεανίδων Κ20, Παίδων Κορασίδων Κ18 και Παμπαίδων Παγκορασίδων Κ16 , με αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και στην πλειονότητα τους από τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης και γυμνάζονται στο ΔΑΚ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ του Δήμου Μενεμένης Αμπελοκήπων ,συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμα ψηλότερα .
    Συνεχίζουμε με όσους πίστεψαν και εξακολουθούν να πιστεύουν στην οργανωμένη προσπάθεια μας, τόσο στις ακαδημίες όσο και στα αγωνιστικά τμήματα. Συνεχίζουμε με ΠΥΓΜΗ και παρασυρόμαστε από τον σχεδιασμό , Προγραμματισμό, ενθουσιασμό των προπονητών μας .
   Τέλος σας κάνουμε γνωστό ότι η αξιολόγηση αφορά την συνολική βαθμολογία που συγκέντρωσαν οι σύλλογοι την αγωνιστική περίοδο 2022 από τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και τους πανελλήνιους αγώνες όλων των κατηγοριών.
     Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ
2022 13 ΘΕΣΗ
2021 22 ΘΕΣΗ
2020 24 ΘΕΣΗ
2019 22 ΘΕΣΗ
2018 24 ΘΕΣΗ
2017 37 ΘΕΣΗ
2016 56 ΘΕΣΗ
2015 62 ΘΕΣΗ
2014 92 ΘΕΣΗ
2013 136 ΘΕΣΗ
2012 296 ΘΕΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 12-11-2022

    Τεράστια η επιτυχία του αγώνα στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες, που διοργάνωσε εχθές Σάββατο η ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ στο κλειστό προπονητήριο Τασούλα Κελεσίδου . Όλο το δυναμικό της ΠΥΓΜΗΣ με τους προπονητές και τους φοιτητές - πρωταθλητές μας ήταν εκεί για να υπηρετήσουν τους μικρούς αθλητές και τον κλασικό αθλητισμό με πολλές πρωτοτυπίες.
Πέρα από τον σύλλογο μας στον αγώνα συμμετείχαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους οι σύλλογοι ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ , Α.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ , ΜΕΑΣ Ο ΑΕΤΟΣ , ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ καθώς και μαθητές του δημοτικού σχολείου κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ που συνόδευε η προπονήτρια γυμνάστρια κυρία Ειρήνη Γιατράκη . Όλοι οι προπονητές των συλλόγων συμβάλανε τα μέγιστα με τον ενθουσιασμό και την εμπειρία τους και τους ευχαριστούμε πολύ.
    Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κύριο Ιωαννίδη Μανώλη ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και μετέφερε τον ενθουσιασμό του στα παιδιά μας .Αλλωστε ως ένας πετυχημένος γυμναστής , προπονητής και παιδαγωγός ήταν ο καλύτερος για την περίσταση.
    Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε δυο φάσεις και ήταν πολυπληθής ο απολογισμός των μικρών αθλητών που συμμετείχαν .
    Συγκεκριμένα Η Α ΦΑΣΗ κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των κατηγοριών Κ6 ,Κ8 και Κ10 που ξεπέρασαν τις τετρακόσιες συμμετοχές . Σε ένα σπουδαία διαμορφωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ηλικίες αυτές το οποίο ήταν βασισμένο στην ομαδικότητα , τον συναγωνισμό και το παιχνίδι , τα παιδιά συναγωνίστηκαν σε συνδυασμό αγωνισμάτων του kids athletics με παραδοσιακά παιδαγωγικά παιχνίδια . Με το πρόγραμμα αυτό δώσαμε αγωνιστική ευκαιρία και εισπράξαμε τον ενθουσιασμό των μικρών κατηγοριών . Ως εμπνευστές θα προτείναμε στις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να υιοθετήσουν την ιδέα και να οργανώσουν αντίστοιχους αγώνες , προκειμένου να δοθεί αγωνιστικό κίνητρο και σε αυτές τις κατηγορίες αθλητών και αθλητριών .
  Η Β ΦΑΣΗ κράτησε δυόμιση ώρες , με την διεξαγωγή ατομικών αγωνισμάτων με την συμμετοχή τριακοσίων είκοσι παιδιών στις κατηγορίες Κ12 Κ14 και Κ16 . Μάλιστα σε κάθε αθλητή δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής όχι σε ένα αλλά σε δύο με τρία συνολικά αγωνίσματα . Καινοτομία με εμπνευστή τον προπονητή κύριο ΧΗΤΑ Κωνσταντίνο ήταν η δυνατότητα που δόθηκε σε όλους τους προπονητές να παρακολουθούν τις επιδόσεις των αθλητών μέσω εφαρμογής google και να έχουν στο κινητό τους απευθείας τα αποτελέσματα των αγωνισμάτων σε πραγματικό χρόνο . Τέλος κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης από τους μικρούς αθλητές του νεοσύστατου τμήματος του άλματος επί κοντώ .
Πετυχημένος και ο κοινωνικός σκοπός του αγώνα ,χάρη σε όλους τους γονείς των αθλητών που βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα τρόφιμα από κάθε άλλη φορά για να ενισχύσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης που μας φιλοξενεί τόσα χρόνια στο δημοτικό στάδιο.

ΜΙΚΡΑ 12 11 2022

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 12-11-2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Ο σύλλογος μας, με χαρά σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το επόμενο Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 αγώνες στίβου που διοργανώνει ο ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ με την συμμετοχή των αθλητικών σωματείων ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ ,ΜΑΣ Ο ΑΕΤΟΣ ,ΓΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΓΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και του Κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ .

   Στους αγώνες θα συμμετέχουν παιδιά από 4 χρονών έως 15.

   Οι αναπτυξιακοί αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος μας για έβδομη φορά στις αρχές της χειμερινής περιόδου ,αποτελούν θεσμό για την Δυτική Θεσσαλονίκη .

   Οι αγώνες γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων υπό την αιγίδα του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και η συμμετοχή των μικρών αθλητών ξεπερνά τους 450 αθλητές και αθλήτριες .

   ΣΚΟΠΟΣ της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης που μας φιλοξενεί . Για τον σπουδαίο αυτό κοινωνικό λόγο, παρακαλούμε την μέρα του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν τουλάχιστον ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι ή κριθαράκι ή 1 λίτρο λάδι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Κ 16 ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :   2007-2008     60 Μ ΕΜΠ- 60 Μ – ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

Κ14 ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ : 2009-2010     60 Μ- 60μ ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ- ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ

Κ12 Α-Κ          2011-2012-2013             50 Μ- 50μ ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ- ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-  ΡΙΨΗ ΜΠΑΛΑΣ -1000 Μ

Κ10-Κ8-Κ6 Α-Κ        2014-2018              8 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΝΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023

   Σας ενημερώνουμε ότι   ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική χρονιά για όλα τα τμήματα στίβου του «ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ACADEMY».

   Τα νέα προγράμματα όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.pigmi.gr .

   Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων ξεκινούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 σύμφωνα με το πρόγραμμα προπόνησης. Προσοχή τα Σάββατα οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν 17/9/2022

    Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής . Για το λόγο αυτό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής που υπάρχει επάνω αριστερά . Προσοχή η φορμα εγγραφής πρέπει να συμπληρώνεται και από τους νέους και τους παλαιούς αθλητές-τριες .

    Επίσης , για όσους δεν είναι εφικτό να κάνουν την εγγραφή τους με ηλεκτρονική αίτηση , καθημερινά στο στάδιο Αμπελοκήπων , θα βρίσκεται η υπεύθυνη ακαδημιών του συλλόγου μας , κυρία ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (τηλ. 6986655687), στην κεντρική είσοδο και ώρες 5:30 μ.μ. – 8.00μ.μ.  για να πραγματοποιεί τις εγγραφές με φυσική παρουσία καθώς και να παρέχει τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την λειτουργία των τμημάτων και τα νέα προγράμματα .

    Και φέτος η καταβολή της συνδρομής θα γίνεται μηνιαίως και θα προπληρώνεται τις πρώτες ήμερες του μήνα.

    Η επιλογή των τμημάτων θα είναι μία και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης του αθλητή/τριας σε άλλο τμήμα λόγω του περιορισμού των ατόμων σε κάθε τμήμα.

    Τα τμήματα μας ξεκινούν από την ηλικία των νηπίων γεννημένα το 2018 και μέχρι την ηλικία των μαθητών-τριών λυκείου .

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει το ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ & ΤΕΦΑΑ. Μπορούν οι μαθητές που ενδιαφέρονται εντελώς δωρεάν να κλείσουν ραντεβού και να πραγματοποιήσουν τα τεστ στα αγωνίσματα που θα εξεταστούν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:

6986655687-2310756417    ΚΥΡΊΑ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

6947856798  ΚΥΡΙΟ  ΡΟΥΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/6/2022

  Εξαιρετική εμφάνιση της ΠΥΓΜΗΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη χθες και σήμερα στην πόλη του Βόλου . Στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κατάφεραν και προκρίθηκαν στον τελικό τρεις αθλήτριες . Η Ραφαηλίδου Μαρία κατέλαβε την πρώτη θέση με την τεράστια βολή στα 15m και έκλεισε το εισιτήριο για το ολυμπιακό φερτιβαλ νεότητας στην Σλοβακία. Στο ίδιο αγώνισμα η Παπάμαλη Αγγελική με επίδοση 12,16 μ κατέλαβε την 7η θέση και η Αζα Πελαγία κατέλαβε την 12η θέση με βολή 11,27 η οποία συμμετείχε και στην δισκοβολία . Στο αγώνισμα της δισκοβολίας συμμετείχε και ο Ζιώγας Αθανάσιος ο οποίος κατέλαβε τη 13η θέση με επίδοση 36,60 (ατομικό ρεκόρ). Ευχαριστούμε τον Ραφαηλίδη Γιάννη, ο οποίος εδώ και μερικούς μήνες έχει αναλάβει την προπονητική καθοδήγηση των αθλητών και αθλητριών ρίψεων του συλλόγου .

  Εντυπωσιακό για άλλη μία φορά το νεοσύστατο τμήμα του άλματος επί κοντώ με προπονητή τον Πέτρο Μαρτινίδη. Οι νεαροί επικοντιστές μας με την Τρανού Γεωργία, αν και γεννημένη το έτος 2008 ,κατέλαβε την 5η θέση με επίδοση 3,50 κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Ο Μαρκόπουλος Αλέξανδρος με επίδοση 3,50 μ κατέλαβε την 9η θέση , ενω η Σαμαρά Ειρήνη, γεννημένη το έτος 2007, με επίδοση 2,80 μ κατέλαβε την 11η θέση .Η αθλήτρια στον πρωινό προκριματικό πέτυχε ατομικό ρεκόρ 3,00 μ , επίδοση που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό. Ατυχος στάθηκε ο Γεωργιάδης Γιώργος ο οποίος το πρωί στον προκριματικό έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες. Ο άλτης αθλητής Γεωργίου Γιώργος κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση 6,25μ στο άλμα εις μήκος αν και το πρωί στον προκριματικό έκανε επίδοση 6,40 μ και την 13η στο τριπλούν με επίδοση 12,56 μ .

   Τέλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 συμμετείχε η αθλήτρια του προπονητή μας Κουτσουσίμου Παναγιώτη Λαζαρόπουλου Κωνσταντίνα η οποία κατέλαβε την 11η θέση στα 400 μ με επίδοση 61, 59 και την 19η θέση στα 200 μ με επίδοση 26,52.       

    Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους μικρούς μας αθλητές για την προσπάθειά και για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Η παρουσία σας για άλλη μία φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γεμίζει περηφάνια όλους τους φίλους , προπονητές και παράγοντες της ΠΥΓΜΗΣ.

ραφαιλιδου 2022 κ18

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε e-mails με τα νέα του Συλλόγου

Segas logo   

Copyright 2020 - Πυγμή Academy

ShopGR Computers / Sakis Mourlidis